Levi kao destinacija za skijaška natjecanja za mene je počeo prije 6 godina. Tada sam vozio svoju prvu utrku europskog kupa ikada. Završio sam prvu vožnju 31. i nedostajalo mi je 0.05s da budem 30. i startam drugu vožnju prvi. To bi mi tada jako puno značilo. Osiguralo bi mi bodove u EC i puno bolji startni broj na slijedećim utrkama. Vjerojatno lakši i brži napredak skijaške karijere. Tada sam izgubio, ali se nisam predao. 5 godina nakon toga sam postao sveukupni pobjednik ECa u slalomu s 4 pobjede i 10 postolja na EC slalomima iza sebe.

      Prije dvije godine sam dobio prvi puta priliku startati WC slalom utrku u Leviju. Završio sam 31. s 0.03 sekunde iza mjesta koji osigurava drugu vožnju i vjerojatne bodove u slalomu Svjetskog kupa. Prošle godine sam završio isto kao najbolji koji ne ulazi u drugu vožnju ali s još manjim zaostatkom, samo 0.01 sekunde iza mjesta koje osigurava drugu vožnju.Ovaj puta su čak dva skijaša bila 0.01 ispred mene.


     Prva vožnja ove godine je bila vrlo dramatična jer sam završio 30., a 3 skijaša ispred mene su bila samo 0.02 sekunde ispred mene. Uz nikada više izletanja u Levi-u, ali i ulazaka s visokim startnim brojevima u 30., doslovce do samog kraja utrke je izgledalo da će se sudbina još jednom poigrati sa mnom i ponovno testirati moju spremnost da trpim teške udarce.
     
      Na moju sreću ovaj puta sam dobio priliku i završio utrku na 21.mjestu.

      Prva vožnja nije bila idealna,  bilo je dobrog skijanja, ali isto tako neki dijelovi nisu bili dobri. Imao sam puno prostora za napredak. 
U drugoj vožnji sam ostavio sve što sam imao na stazi. Zadovoljan sam sa skijanjem. Par grešaka me koštalo još boljeg plasmana.

         Borba se nastavlja!