Nakon utrke svjetskog kupa u Francuskom Val d´Isere-u, imamo seriju od tri utrke EC-a i utrke svjetskog kupa u Madonni di Campiglio. Odmah nakon utrke u Francuskoj, sjeli smo u auto i putovali 14 sati do Obereggena gdje imamo sljedeću utrku EC.

    Prvi puta ove sezone uspio sam izvući iz sebe dvije dobre vožnje kada mi je trebalo i uspio sam pobjediti EC u Obereggenu.

    Nema previše odmora jer za dva dana je EC utrka u Kronplatzu-San Vigillio di Marebbe. Na toj utci želio sam pokušati odskijati dobro na kvalifikacijskoj utrci jer je moguće napraviti 9.00 FIS točki. Na toj kvalifikacijskoj utrci sam dobio broj 1, uspio sam ga iskoristiti, pobjediti i napravio sam 9.00 FIS točki. Na utrci paralelnog slalom to popodne, ispao sam u prvom krugu. Utrka se sastoji od dvije runde, jedna po lijevoj i jedna po desnoj stazi. Nakon prve sam vodio 0.05s, drugu sam pokušao poriskirati start, ali promašio sam i izgubio utrku.

    Nakon tri dana je sljedeća utrka EC-a u Pozza di Fassi. Nakon prve vožnje bio sam 9., a u drugoj par greškica me koštalo dobrog plasmana i završio sam 13.

    Uslijedilo je par dana treninga prije svjetskog kupa u Madonni. Umor se već osjeća, ali i dalje sam motiviran. Utrku sam odradio, djelovalo je ok, ali umor je prisutan i ne ide više.