Nakon Kranjske gore otišli smo na trening u Jenner u Njemačku, gdje će biti sljedeća utrka EC-a. Leđa su bolje i ne stvaraju probleme, trenirali smo normalno u punom intenzitetu i spreman sam za zadnje dvije utrke EC-a ove sezone.

        Utrku EC-a u Jenner-u sam završio drugi. Prvu vožnju staza je bila u lošem stanju i mislim da sam izvukao maksimum za svoj broj. Drugu vožnju sam napao i vrlo dobro odradio. Zadovoljan sam svojom izvedbom i učinkom, ali i činjenicom da o ukupnom pobjedniku Europskog kupa u slalomu odlučujem sam na zadnjoj utrci sezone.

        Putovali smo odmah sljedeći dan, finalna utrka u Andori slijedi vrlo brzo. Par dana treninga, samo da ostanemo u skijaškom ritmu i onda slijedi utrka.

        Finalnu utrku Europskog kupa startao sam s brojem 4. Unatoč jednoj pogrešci nakon prve vožnje sam prvi. Vodeće mjesto nakon prve vožnje dalo mi je mogućnost znati rezultat jedinog konkurenta za ukupnu pobjedu EC-a prije samog starta druge vožnje. S mislima i fokusom na ukupnu pobjedu Europskog kupa u slalomu moja druga vožnja je bila suzdržanija. Utrku sam završio kao treći s 0.05 sekundi zaostatka za pobjednikom ali sam osvojio sveukupnu pobjedu u slalomu Europskog kupa što je bio glavni cilj.

        Vrlo uspješna sezona u Europskom kupu, dvije pobjede, tri druga mjesta, jedno treće mjesto i na kraju pobjeda u ukupnom poretku me veseli i daje mi još više motiva za dalje. Ovime sam sam sebi osigurao startno mjesto  na svim utrkama Svjetskog kupa sljedeće sezone.

       Ove sezone osijećam skijaški napredak. Želja mi je sljedeće godine i u Svjetskom kupu podići izvedbu i skijati bolje. Imam puno prostora za napredak i dati ću sve od sebe da budem bolji sljedeće sezone.